Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

de marieta in Pui, 19 Aug 2011 | 6378 vizualizari

 

Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti, un pranz rapid si usor!!!!!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • faina,
  • sare
  • piper,
  • ulei.
  • 1.500 kg cartofi,
  • o ceapa mica
  • o lingurita de boia de ardei,
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti:

Preparare Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti

Se feliaza pieptul de pui, se bate putin, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina, apoi prin oul batut cu sare si piper. Se prajeste in ulei incins la foc moderat. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierti cartofii, separat se caleste o ceapa curatata si taiata marunt. Cand devine sticloasa se pune boiaua si se mai prajeste putin amestecandu-se intruna, apoi se pun cartofii cu o spumiera si se mai amesteca usor. Se potriveste de sare si piper si este gata

Se servesc pe farfurie 2 bucati de snitel cu 2 linguri de cartofi si cu o salata de sezon. Pofta buna!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de piept de pui cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute